Current track

Title

Artist

Θοδωρής Λειβαδάς: Απαράδεκτο να είναι χωρίς νερό το ΙΚΑ Ζακύνθου

04/04/2023


«Έχω μια ευαισθησία με το ΙΚΑ Ζακύνθου, διότι το έφτιαξε ο αείμνηστος υπουργός Δημήτρης Μαρούδας και εκεί διετέλεσε προϊστάμενος ο πατέρας μου.

Ό,τι πω από εδώ και πέρα δεν εντάσσεται σε οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα και δεν έχει να κάνει με αντιπολίτευση, διότι δεν πρόκειται να πολιτευτώ. Θα αναφέρω απλώς τα όσα βίωσα.

Είχα κλείσει ραντεβού να πάω να φτιάξω τα δόντια μου, διότι δεν έχουμε όλοι λεφτά για να πηγαίνουμε σε ιδιώτες γιατρούς. Γι αυτό επιλέγουμε το ΙΚΑ. Ο οδοντίατρος όμως μου είπε πως δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει, γιατί δεν υπάρχει νερό!

Πήγα στην τουαλέτα και ήταν ακάθαρτη! Απευθύνθηκα στους διοικητικούς υπαλλήλους της Υπηρεσίας, διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση που επικρατεί. Ζήτησα τον Διευθυντή και μου είπαν πως δεν ήταν εκεί, γιατί πηγαίνει και στο νοσοκομείο. Άφησα το τηλέφωνό μου πως θα με καλέσει, όμως αυτό δεν έγινε.

Στη συνέχεια συνάντησα έναν υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος και μου είπε πως το… κονδύλι έχει βγει! Μιλάμε για τεράστιες αγκυλώσεις στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αφού πέρα από την έλλειψη νερού δεν λειτουργούν κάποια μηχανήματα και δεν υπάρχουν και γιατροί! Κάποιοι θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την Υγεία! Είναι ένα αρρωστημένο σύστημα, που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί την κοινωνία.

Στα τουριστικά χωριά φτιάχνονται βίλες που θα ενοικιάζονται με 1.000 ευρώ τη βραδιά μέσω Airbnb. Την ίδια στιγμή στο νησί μας δεν έχουμε νερό, δεν λειτουργεί σωστά ο βιολογικός καθαρισμός και η κατάσταση με τα σκουπίδια παραμένει οικτρή.

Τον κ. Αρετάκη τον ψηφίσαμε οι Ζακυνθινοί και του δώσαμε 70% τη δεύτερη Κυριακή, προκειμένου να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας και να παρεμβαίνει στα μεγάλα θέματα του τόπου, που απασχολούν τους πολίτες, όπως είναι το ΙΚΑ. Δεν τον ψηφίσαμε για να κάνει τον επιθεωρητή Κάλαχαν, αλλά για να εφαρμόσει το πεντασέλιδο πρόγραμμά του. Θα έρθουν χιλιάδες επισκέπτες και φέτος στο νησί. Τι θα δείξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους όταν όλα είναι διαλυμένα;».

Τάσος Σιδηροκαστρίτης: Πάμε κατά διαόλου στη Ζάκυνθο

«Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρει στην εκπομπή σας ο κ. Λειβαδάς και επαυξάνω.

Δυστυχώς, στη Ζάκυνθο πάμε κατά διαόλου! Προσωπικά απεχθάνομαι την πολιτική. Το νοσοκομείο Ζακύνθου καταρρέει και κανείς δεν πράττει τίποτα. Προβλήματα υπάρχουν και στο ΙΚΑ Ζακύνθου. Είναι ένας γιατρός στην Παθολογική Κλινική, ο κ. Κούτσης, και μπράβο του που αντέχει.

Για να κάνει κάποιος έναν υπέρηχο στο νοσοκομείο πρέπει να περάσουν τρεις μήνες! Είμαι στα Επείγοντα και δεν ξέρω τι να λέω στους πολίτες. Βρέθηκα και απολογούμενος όταν πρότεινα σε ορισμένους κάποιους ιδιώτες έξω…».

Γιώργος Πέττας: Να τα βρουν οι τρεις πολιτικές βαθμίδες του τόπου

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Λειβαδά και τον κ. Σιδηροκαστρίτη για τα όσα ανέφεραν, που αποτυπώνουν την αλήθεια και δείχνουν ξεκάθαρα τον γολγοθά που αντιμετωπίζει ο πολίτης στην καθημερινότητά του.

Τα προβλήματα είναι πολλά και απαιτούν άμεση λύση. Ας τα βρουν επιτέλους μεταξύ τους ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος και η Περιφερειάρχης. Δεν τους φταίει σε τίποτα η κοινωνία. Ας ομονοήσουν μήπως και δούμε να γίνεται τίποτα σε αυτόν τον τόπο, έστω και αργά…».


Current track

Title

Artist