Current track

Title

Artist

Γιάννης Τρεπεκλής: Το κόμμα μου είναι τα Ιόνια Νησιά

05/04/2023


«Όλοι ανήκουμε σε κάποιο κόμμα και ποτέ δεν έχω κρύψει πως προέρχομαι από τη ΝΔ. Σεβόμαστε τα κόμματα, όμως η Αυτοδιοίκηση είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Πλέον το δικό μου κόμμα είναι τα Ιόνια Νησιά, που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και πρέπει να επιλυθούν.

Έχω διατελέσει πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔΙΝ) και τώρα είμαι Αντιπρόεδρος σε αυτή. Είμαι ενημερωμένος για όλα τα κρίσιμα ζητήματα κάθε νησιού, γιατί έχω επαφή με τους συναδέλφους. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος Περιφερειάρχης σε αυτές τις εκλογές.

Η κυρία Κράτσα μπορεί να κάνει γι άλλα πράγματα, όμως σαν Περιφερειάρχης δεν τα κατάφερε. Εμείς στην Κέρκυρα, επί παραδείγματι, δεν είδαμε κανένα αναπτυξιακό έργο. Δεν υπάρχει πουθενά κορδέλα για να κόψει. Έχει «βαφτίσει» απορροφητικότητα τα επιδόματα που δόθηκαν από την κυβέρνηση για την πανδημία!

Έχει απαξιωθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Περνούν χρηματοδοτικά εργαλεία από μπροστά μας και δεν τα εκμεταλλευόμαστε. Δεν έχουμε μελέτες και στρατηγικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα τα λεφτά να πηγαίνουν σε άλλες Περιφέρειες.

Το όραμα όλοι μπορεί να το έχουμε, όμως η τεχνοκρατική βούληση ανήκει σε λίγους. Έχω επισκεφθεί όλα τα Ιόνια Νησιά και οι υποδομές είναι ελλιπείς.

Μου αρέσει να υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Το χρίσμα το δίνει η κοινωνία και έχω ανοίξει διάλογο με τους πολίτες. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, που ονομάζεται «Ιόνια Εποχή». Διαθέτουμε πρόγραμμα, εμπειρία και γνώση για να έχουν τα νησιά μας όσα αξίζουν…».


Current track

Title

Artist