Current track

Title

Artist

Ντίνος Κωστάκης: Θέλουμε βάρκα κάθε φορά που βρέχει

03/02/2023


«Μαζί με κατοίκους της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών στους Κήπους επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο και τον ενημερώσαμε για τα πλημμυρικά φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε. Κάθε φορά που βρέχει έντονα θέλουμε βάρκα!

Μας είπε πως θα ερχόταν να κάνει αυτοψία σήμερα μαζί με συνεργάτες του, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Προγραμματίσαμε να έρθει τη Δευτέρα το πρωί και αναμένουμε παρεμβάσεις. Είναι χρόνια αυτή η ιστορία και πρέπει επιτέλους να τελειώσει.

Τα χαντάκια που οδηγούν προς τον Τσουράκη θέλουν καθάρισμα. Ταυτόχρονα πρέπει να αντικατασταθούν σπασμένες σκάρες, πολλές εκ των οποίων έχουν κλαπεί.

Το θέμα του φωτισμού στις Εργατικές Κατοικίες το έχουμε λύσει. Συν τοις άλλοις με δικά μας έξοδα έχουμε αλλάξει καμένους λαμπτήρες και η περιοχή θυμίζει γήπεδο. Επίσης υπάρχει νερό επί 24ωρου βάσεως, διότι φροντίσαμε από πολύ παλιά να λειτουργεί και δεύτερη δεξαμενή.

Με τα σκουπίδια υπάρχει πρόβλημα, αφού δεν γίνεται συχνά αποκομιδή. Εμείς κάθε χρόνο ζητάμε με έγγραφά μας να προχωρήσουν κάποια πράγματα. Να πω ότι δεν χρειάζεται μεγάλο κόστος για να δρομολογηθούν, παρά μόνο πολιτική βούληση.

Θέλω επίσης να επισημάνω ότι στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου έχουν γίνει μεγάλες κατολισθήσεις. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα θαφτούμε ζωντανοί!

Υπάρχει η μελέτη Λέκκα και δύο μελέτες του ΙΓΜΕ. Από το 2000 είχαμε ξεκινήσει ενέργειες με τον αείμνηστο Γιώργο Πέτσο. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και εκτός από τους κατοίκους το θέμα αφορά και 700 παιδιά! Το Κάστρο και η Πικριδιώτισσα θα φτάσουν μέχρι την πλατεία Σολωμού αν δεν γίνει κάτι…».


Current track

Title

Artist