Current track

Title

Artist

Ανδρέας Ξένος
Δημοτικός Σύμβουλος

Από αυτά που ανακοινώθηκαν τα μισά έχουν δρομολογηθεί ή έπρεπε να έχουν δρομολογηθεί πριν από χρόνια / Δεν άφησαν την αντιπολίτευση διότι δεν ήθελαν να τους χαλάσει το αφήγημα

21/10/2024


 

 

 

“Είχαμε, την προηγούμενη εβδομάδα, την παρουσία ενός  κυβερνητικού κλιμακίου με τον βαρυγδουπο τίτλο της περιφερειακής ανάπτυξης και της σύνδεσης αυτής της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης με την κυβερνητική πολιτική.

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιου τύπου συναντήσεις και αναπτυξιακά συνέδρια, κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα το ποιος ήταν ο λόγος που ήταν κεκλεισμένων των θυρών και δεν επετράπη η είσοδος στην αίθουσα της αντιπολίτευσης, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Βέβαια, δημοτική αρχή και βουλευτής με μία φωνή ανέφεραν ότι είχαν τις υπόνοιες ότι η αντιπολίτευση ερχόταν για να κάνει φασαρία. Καταρχήν, πολιτική δεν κάνεις με υπόνοιες. Το ένα είναι αυτό. Το δεύτερον είναι από πού βγάζουν αυτό το συμπέρασμα; Είμαστε εμείς αυτοί που κάνουν φασαρία;

Η άποψη η δικιά μου είναι ότι δεν ήθελαν να τους χαλάσουμε το αφήγημα. Διότι, απλούστατα, ένας Δήμαρχος και μία δημοτική αρχή που σέβεται τον λαό που υπηρετεί, το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει είναι να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο πριν την έλευση κυβερνητικού κλιμακίου για να καταγραφούν όλα τα προβλήματα ούτως ώστε να δοθεί μία τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη πρόταση προς επίλυση ή προς εξαγωγή δεσμεύσεων.

Κατά την άποψη μου η έλευση αυτού του κλιμακίου είχε καθαρά επικοινωνιακού τύπου ζητήματα και στα πλαίσια της διοργάνωσης από την κυβερνητική παράταξη μιας εκδήλωσης, είπαν να κάνουν και μία συνάντηση με τους φορείς.

Στην ουσία, τώρα, των θεμάτων. Από αυτά που ανακοινώθηκαν τα μισά έχουν δρομολογηθεί ή έπρεπε να έχουν δρομολογηθεί πριν από χρόνια…”.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη του κου. Ξένου στον σύνδεσμο που ακολουθεί…


Current track

Title

Artist