Current track

Title

Artist

Φώτης Προβής
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ζακύνθου

Για δεύτερη φορά ο Βουλευτής συνεχίζει να ξύνετε στην γκλίτσα του τσοπάνη…

20/09/2024


 

 

“Άκουσα την συνέντευξη που σας παραχώρησε ο κ. Ακτύπης και θα ήθελα να δώσω κάποιες απαντήσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ ανασχηματιστηκε την αρχή του Σεπτέμβρη. Η ανασυγκρότηση έγινε χθες.

Και γιατί έγινε αυτή η αλλαγή στην αρχή του Σεπτέμβρη. Γιατί είχαμε όχι έναν, όπως ισχυρίζεται ο κ. Ακτύπης, αλλά δύο συναδέλφους οι οποίοι αποχώρησαν από το Δ.Σ.. Ο ένας αποχώρησε για λόγους συνταξιοδότησης και ο άλλος για λόγους διορισμού.

Συνεπώς, όπως καταλαβαίνετε, η θέση του κ. Ακτύπη γίνεται ακόμα πιο δυσχερής. Γιατί αυτή τη στιγμή πετάει λάσπη σε δύο συναδέλφους.  Θα πρέπει τελικά ο κ. Ακτύπης, επιτέλους, να βγει, να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει να κρύβεται.

Εμείς, θεσμικά, έχουμε απευθυνθεί στην διεύθυνση Β/βαθμιας εκπαίδευσης, έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες οι οποίες απαιτούνται, και φυσικά δεν έχουμε καμία απάντηση, όπως αναμενόταν γιατί πολύ απλά είναι μία προανακριτική διαδικασία.

Ο κ. Ακτύπης θα πρέπει να βγει να μιλήσει με ονόματα, να πει από που έχει αυτά τα στοιχεία και πως έχει πρόσβαση στην ΕΔΕ.

Η ανακοίνωση μας ήταν σαφέστατη, ξεκάθαρη και τα ερωτήματα που έχουν τεθεί παραμένουν. Δεν μπορεί, λοιπόν, να βγαίνει και να μιλάει για δύο συναδέλφους οι αποχώρησαν από το διοικητικό συμβούλιο τις δύο πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

Για δεύτερη φορά ο Βουλευτής συνεχίζει να ξύνετε στην γκλίτσα του τσοπάνη…”


Current track

Title

Artist