Current track

Title

Artist

Διονύσης Ακτύπης: Οι Συριζαίοι είναι επικίνδυνοι για τον τόπο μας

06/04/2023


«Αρχίζοντας με τα ευχάριστα να πω ότι μετά τις εθελοντικές ομάδες του Κερίου και της Λιθακιάς, πλέον και αυτή του Αγαλά θα έχει το δικό της πυροσβεστικό όχημα, προκειμένου να παρεμβαίνει άμεσα όταν εκδηλώνεται πυρκαγιά.

Ξέρετε πολύ καλά ότι έχω βοηθήσει με καύσιμα και με στολές. Επίσης μετά από ενέργειες που έκανα το νησί μας θα έχει πλωτό ασθενοφόρο, όπως διαθέτουν η Κέρκυρα και η Κεφαλονιά. Παράλληλα και σε ό,τι αφορά την πυρόσβεση, έχουμε πετύχει να υπάρχουν στην Ανδραβίδα αεροσκάφη γι αυτό και τα τελευταία 4 χρόνια, το νησί μας δεν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τις πυρκαγιές.

Πάμε τώρα στο νοσοκομείο. Να πω ότι τα όσα λένε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκου και ο Αντώνης Κασιμάτης είναι αστειότητες! Απάντησα σχετικά και από το βήμα της Βουλής. Πλάθουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Η επιχάλκωση των επιφανειών του νοσοκομείου έγινε με διάφανο τρόπο, αφού υπήρξε δημόσιος και διεθνής διαγωνισμός.

Θωρακίστηκε το νοσοκομείο από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και μάλιστα αυτό μας το ζήτησε η αρμόδια επιτροπή. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνα για τον τόπο μας. «Φουσκώνουν» την εγκληματικότητα και κάνουν μικροπολιτική με το νοσοκομείο, προσπαθώντας να περάσουν μια εικόνα κατάρρευσης παντού. Θέλουν να διαλυθεί το νησί για να πάρουν 20 «ψωροψήφους» παραπάνω! Ανοίξαμε τη ΜΕΘ, φέραμε γαστροσκόπια και τους 58 γιατρούς τους κάναμε 72. Να μην μπλέκουν το νοσοκομείο στην πολιτική αντιπαράθεση.

Απαντώ στον κ. Σταύρο Κοντονή πως είναι καλύτερο να διαβάζω τις ομιλίες μου, ώστε να ξέρω τι λέω και να μη βρεθώ εκεί που είναι ο ίδιος! Πάλεψα για τα προβλήματα στη Ζάκυνθο, πήγα κόντρα στην κυβέρνησή μου για τα θέματα του Ναυαγίου και του παλαιού αιγιαλού, ενώ εξασφάλισα χρηματοδοτήσεις. Καλώ τον κ. Κοντονή να κάνει μια βόλτα στο νησί για να δει παντού τα έργα που κάναμε. Το μόνο έργο που έχει να παρουσιάσει αυτός είναι οι 4 πυλώνες στο γήπεδο. Έπραξα περισσότερα εγώ ως Βουλευτής, παρά εκείνος σαν Υπουργός!

Πήγα στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για να προχωρήσουν τα έργα στο λιμάνι των Βολιμών, κατάφερα να μη χαθούν τα 3 εκ. ευρώ που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή για τον βιολογικό καθαρισμό, έχω βοηθήσει τα σχολεία με προτζέκτορες και φωτοτυπικά μηχανήματα, έφτιαξα παιδικές χαρές στα διδακτήρια από τη βουλευτική μου αποζημίωση, δώσαμε 4 εκ. ευρώ σαν κυβέρνηση στη ΔΕΥΑΖ για τα χρέη της στη ΔΕΗ, πήρε 5,5 εκ. ευρώ ο Δήμος για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, δόθηκαν 6 εκ. ευρώ για να αντικατασταθούν οι αμιαντοσωλήνες, 850.000 ευρώ για το σχολείο Κατασταρίου και πολλά άλλα ακόμη.

Εγώ δεν είμαι πολιτικά λίγος και όταν κάποιος βοηθά τον τόπο το αναγνωρίζω. Το ίδιο θέλω και από τους άλλους.

Για τα πρανή της Μπόχαλης πολύ σύντομα θα έρθει στη Ζάκυνθο το ΙΓΜΕ και κλείνοντας να σας πω ότι ο μόνιμος υπάλληλος του νοσοκομείου που πήρε με απευθείας ανάθεση έργα στο νοσοκομείο είναι Συριζαίος! Είχε κατέβει με το δημοτικό ψηφοδέλτιο του αείμνηστου Κουρή! Με εμάς στα πράγματα δεν πηγαίνει τίποτα κάτω από το χαλί…».


Current track

Title

Artist