Current track

Title

Artist

Δημήτρης Βερτζάγιας: Δεν μας νοιάζει που στη ΝΔ ενοχλούνται από τις ανακοινώσεις της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ/ Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να τους παρακολουθούμε να μην κάνουν τίποτα

24/01/2024


«Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο έχει ανασυγκροτηθεί και δημιουργήσαμε ομάδες εργασίας, οι οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παρεμβαίνουν για όσα γίνονται στην πολιτική ζωή της χώρας και του τόπου μας.

Η κυβέρνηση δυστυχώς είναι ανύπαρκτη και οι όποιες ενέργειές της πολλές φορές έχουν αρνητικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Ναυάγιο, για το οποίο επί πέντε χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και κινδυνεύουμε να το χάσουμε.

Χαιρόμαστε που η νέα Δημοτική Αρχή υιοθετεί την πρότασή μας, ώστε να δημιουργηθεί ένας δημοτικός φορέας για τη διαχείριση της παραλίας, αλλά και του πλατώματος.

Περιμένουμε από την κυβέρνηση της ΝΔ να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα για τον παλαιό αιγιαλό και φυσικά να ενισχύσει τη ΔΕΥΑΖ με εξειδικευμένο προσωπικό για να τρέξουν και πιο γρήγορα οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του αγωγού στην οδό Φιλικών.

Πριν μερικές ημέρες έγινε μια πολύ όμορφη εκδήλωση της ΑΓΕΖ για τα 41 χρόνια από την ίδρυση του αθλητικού σωματείου και τα 40 έτη από τότε που δημιουργήθηκε το τμήμα του μπάσκετ.

Ο κ. Γιώργος Θεοδωρίτσης έθιξε, χωρίς να ασκεί κριτική, την έλλειψη του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο δημοτικό στάδιο. Γκρέμισαν το προηγούμενο και έκτοτε δεν κατασκευάσαν άλλο. Ζήτησε τη συμπαράσταση του Βουλευτή και της Δημοτικής Αρχής στο θέμα αυτό και πολύ καλά έκανε.

Ο κ. Ακτύπης όμως, άρχισε να λέει στον χαιρετισμό του πως όλοι τον πολεμούν και δεν τον αφήνουν να κάνει έργο. Τα ίδια ισχυρίζεται ο Βουλευτής για το Ναυάγιο, ενώ είναι αυτός που ψήφισε το νομοσχέδιο για τον παλαιό αιγιαλό και τώρα ζητά την εξαίρεση της Ζακύνθου.

Θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η κυβέρνησή του είναι μέρος του προβλήματος από τη στιγμή που στο νησί μας δεν επιλύονται βασικά θέματα. Κυβερνούν πέντε χρόνια τώρα την Ελλάδα και δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρονται με άκρατο λαϊκισμό απέναντι στα άλλα κόμματα. Εξάλλου, όλα τα μεγάλα έργα υποδομών στη Ζάκυνθο έγιναν με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Τώρα αναμένουμε να δούμε και τα δικά τους.

Έχει μέρος της ευθύνης η σημερινή κυβέρνηση και καλό θα ήταν να μην ενοχλούνται από τις ανακοινώσεις μας, γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αυστηροί στην κριτική μας και πιο επιθετικοί.

Δεν μας νοιάζει που αντιδρούν. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να τους παρακολουθούμε να μην κάνουν τίποτα. Ούτε κάποια εκδίκηση θέλουμε να πάρουμε. Περιμένουμε από την κυβέρνηση αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και όχι να μοιράζει επιδόματα φτώχειας στους συμπολίτες μας.

Η νέα Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΖ αντέδρασαν γρήγορα στο πρόβλημα που προέκυψε με την υδροδότηση στη Ζάκυνθο. Εξάλλου, δεν υπάρχει και κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων κρίσεων. Έγιναν μόνο ορισμένα διαχειριστικά λάθη, όπως αυτό που αφορά τη μη εκσκαφή του οδοστρώματος από την πρώτη στιγμή για να βρεθεί από που εισέρρευσε το πετρέλαιο στον κεντρικό αγωγό.

Η ΝΔ κυβερνά με Πασοκογενείς μεν, όμως οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός πως ο κ. Μητσοτάκης αναγκάζεται να έχει υπουργούς πρόσωπα, όπως ο κ. Χρυσοχοίδης, ο κ. Πιερρακάκης και ο κ. Φλωρίδης, δείχνει ξεκάθαρα πως η ΝΔ δεν έχει στελεχιακό δυναμικό…».


Current track

Title

Artist