Current track

Title

Artist

Δημήτρης Κάνδηλας: Αν εγώ είμαι «κουτσούνι» ο πρόεδρος του Πλάνου είναι «πολιτικός κλόουν και καραγκιόζης»!

28/11/2023


«Αναγκάζομαι να παρέμβω εκ νέου στην εκπομπή σας για να πω ότι δεν είμαι άνθρωπος που έχω εκδικητική συμπεριφορά απέναντι σε κανέναν.

Ο πρόεδρος του Πλάνου, Σάκης Γιακουμέλος, ο οποίος είναι συμπέθερός μου, επιτέθηκε σε μένα, χωρίς εγώ να κάνω καμία απολύτως αναφορά στο πρόσωπό του και πραγματικά εξεπλάγην.

Τον χαρακτηρίζω πολιτικό κλόουν και καραγκιόζη. Διακατέχεται από ζήλεια και φθόνο επειδή έγινα Αντιδήμαρχος και καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας προσπαθούσε να με «αδειάζει».

Το «κουτσούνι» λοιπόν του απαντά ότι στον Πλάνο δεν γινόταν τίποτα αν δεν υπήρχε συνεννόηση του Δημάρχου με εμένα. Μάλιστα ο κ. Αρετάκης ήταν πάντα ευγενικός απέναντί μου και μου μιλούσε στον πληθυντικό. Ένας πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου απλώς προτείνει να γίνουν κάποια πράγματα και δεν αποφασίζει.

Στεναχωρήθηκα με τα όσα είπε για εμένα ο κ. Γιακουμέλος. Απευθύνομαι σε όλους τους Ζακυνθινούς με σεβασμό και αγάπη. Ο πρόεδρος του Πλάνου πήγαινε στον Δήμαρχο για να του ζητήσει παρεμβάσεις και φεύγοντας από το γραφείο του τον «έθαβε»!

Δεν πρέπει κανείς να κατηγορεί πισώπλατα τον οποιοδήποτε και πόσω μάλλον του Δήμαρχο του τόπου. Επίσης να πω ότι πήγαινα στην εκκλησία της περιοχής με τη χορωδία μου και ποτέ δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ.

Αντίθετα, ο κ. Γιακουμέλος ως πρόεδρος λαμβάνει χρήματα από τους επιχειρηματίες της περιοχής του και μου έχουν κάνει πολλά παράπονα γι αυτό. Δεν λέω ότι έβαζε τα λεφτά στην τσέπη, όμως δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα ζητάει για την καθαριότητα του Πλάνου, διότι ο Δήμος του παρείχε υπάλληλο για πεζή καθαριότητα και αυτό συνέβαινε όχι μόνο στον Πλάνο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίων.

Δεν δικαιολογείται λοιπόν αυτό το φαρμάκι προς εμένα. Έχω μαζέψει πολλά και με υποχρεώνει να πω κι αυτό: Έπαιρνε τους εργάτες του Δήμου που στέλναμε και τους έβαζε να καθαρίζουν την περιουσία του. Όποια στιγμή θέλει οι άνθρωποι αυτοί είναι έτοιμοι να μιλήσουν δημόσια.

Με τη δική μου παρέμβαση στον κ. Αρετάκη, φτιάχτηκε ο δρόμος του Ηλιόπουλου που είχε όντως πρόβλημα, όπως και εκείνοι στα Μαργαρέικα και στα Χαρτέικα. Από τον τελευταίο δρόμο ο κ. Γιακουμέλος πάει στο ξενοδοχείο του.

Ο πρόεδρος ήθελε να επισκευαστεί και ο δρόμος στο Caravel, που επίσης οδηγεί στο ξενοδοχείο του, όμως αυτό δεν έγινε, όχι γιατί δεν θέλαμε, αλλά διότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες. Σας λέω πάντως, πως εγώ περνάω καθημερινά από τον συγκεκριμένο δρόμο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης, φτιάξαμε το τοιχίο που είχε πέσει στην παραλία του Τσιλιβί, ανακαινίσαμε το Κοινοτικό Γραφείο και έγιναν πολλά πράγματα ακόμη.

Να προσθέσω ότι έχω δεχθεί και πολλά παράπονα για τη χωματερή με τα ογκώδη που έχει δημιουργήσει δίπλα στο γήπεδο του Τσιλιβί και του έχω επισημάνει αρκετές φορές που δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Ήμουν πάντα ευγενής απέναντί του και δεν περίμενα να μου φερθεί με αυτόν τον τρόπο.

Έχω καθαρή τη συνείδησή μου, γιατί πάλεψα για να λύσω προβλήματα. Είμαι άνθρωπος που συγχωρώ όποιον με ενοχλήσει. Να ξέρει ο Διονυσάκης, που παλιότερα είχε χάσει στο χωριό του, ότι ο Δημήτρης Κάνδηλας δεν τελείωσε πολιτικά…».


Current track

Title

Artist