Current track

Title

Artist

Γιώργος Αναγνωστόπουλος: Τσιγαρόχαρτο η πίσσα που πέφτει στους δρόμους

15/09/2023


«Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μια… εκστρατεία πίσσας από τον απερχόμενο Δήμαρχο, ο οποίος χρησιμοποιεί 1 εκ. ευρώ από το ταμείο του Δήμου για τον προεκλογικό του αγώνα.

Δεν δαπανά δικά του χρήματα για τη διεκδίκηση του Δήμου, αλλά τα λεφτά των Ζακυνθινών που πλήρωσαν τα τέλη τους. Και όλο αυτό γίνεται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές. Όλοι αντιλαμβάνονται πως ο στόχος είναι καθαρά ψηφοθηρικός και γίνονται πολλά σχόλια στο διαδίκτυο.

Η πίσσα που πέφτει είναι σαν… τσιγαρόχαρτο. Με την πρώτη βροχή θα σχηματιστούν λακούβες. Πέρασαν 3,5 χρόνια απόλυτης αδράνειας και απραξίας για να μας πουν τώρα πως κάτι κάνουν. Όπως είπε και ο κ. Δημήτρης Κλάδης χρησιμοποιούν μια πρακτική, την οποία τη λοιδορούσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Όλο το νησί μοιάζει με χωματερή. Η σύμβαση με τον ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων στη Δημοτική Ενότητα Λαγανά έληξε και τα προβλήματα εμφανίστηκαν ξανά.

Όπου και να πας στο νησί αναδύονται μυρωδιές από σκουπίδια και λύματα. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν είναι πλέον ο άγνωστος Χ των προηγούμενων εκλογών. Διοίκησε το νησί τέσσερα χρόνια και απέτυχε…».


Current track

Title

Artist