Current track

Title

Artist

Φώτης Προβής
Πρόεδρος ΕΛΜΕΖ

Δεν υπάρχει καμία μέριμνα στα σχολεία με ευθύνη των κυβερνήσεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης/ Ο δρόμος του αγώνα είναι για εμάς η μόνη λύση για να μην κοροϊδεύουν άλλο την κοινωνία

25/06/2024


«Ως Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕΖ), επισημαίνω ότι εμείς οι καθηγητές βιώνουμε πολλά περισσότερα χρόνια τα προβλήματα στα σχολεία σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον και μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα και φροντίδα από τους αρμόδιους.

Αυτό αποτελεί ευθύνη των κυβερνήσεων, των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και παρουσιάζουν μια ωραιοποιημένη κατάσταση. Δεν είναι όμως, όλα καλά.

Υπάρχουν διδακτήρια που έχουν κατασκευαστεί το 1950, σε μια περιοχή που εξακολουθεί να είναι σεισμογενής με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.

Σήμερα ήρθαμε στο Δήμο για να τα συζητήσουμε όλα αυτά, όμως δεν υπήρχε κανείς. Αυτή η απουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχου Παιδείας, είμαι αν μη τι άλλο απαράδεκτη.

Φαίνεται πως έχουν τρομοκρατηθεί από τα αιτήματα που τους θέτουμε, αλλά και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι με ελαιοχρωματισμούς και σοβατίσματα τα κτηριακά προβλήματα δεν λύνονται επί της ουσίας.

Θα κάνουμε τον λογαριασμό σε 2,5 μήνες, όταν και θα δούμε αν υπήρξαν καίριες παρεμβάσεις και όχι ενέργειες για να θολώσουν τα μάτια της κοινωνίας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να κοροϊδεύει τους πολίτες…»

 


Current track

Title

Artist