Current track

Title

Artist

Βασίλης Βιλιάρδος: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλοιώσει τον ελληνικό πληθυσμό/ Ο γάμος αφορά τον άνδρα και τη γυναίκα και όχι τους ομοφυλόφιλους

24/01/2024

«Η αντίδραση της Ιεράς Συνόδου για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Η ευθύνη ειδικά των βουλευτών απέναντι στην έννοια «άνθρωπος», είναι πράγματι τεράστια. Το νομοσχέδιο αυτό το επιβάλλουν στον κ. Μητσοτάκη από το εξωτερικό και πιστεύω πως αρκετοί βουλευτές του που τώρα διαφωνούν, τελικά θα το ψηφίσουν, φοβούμενοι μήπως δεν είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, όμως στην «Ελληνική Λύση» θεωρούμε πως ο γάμος αφορά τη γυναίκα και τον άντρα. Ο θεσμός της οικογένειας είναι ιερός και δεν πρέπει να υπάρξουν αλλαγές.

Τα μέτρα στήριξης των οικογενειών, που ανακοίνωσαν οι υπουργοί κ. Χατζηδάκης και η κ. Ζαχαράκη, δεν είναι ικανοποιητικά. Ο αριθμός των γεννήσεων στη χώρα μας μειώνεται συνεχώς. Το 2021 είχαμε 85.000 γεννήσεις και το 2022 μόλις 76.000.

Η Ελλάδα έχει από τη μια πλευρά όλο και λιγότερους νέους, είτε επειδή μεταναστεύουν, είτε λόγω της κατακόρυφης μείωσης των γεννήσεων, ενώ από την άλλη, όλο και περισσότερους ηλικιωμένους. Ταυτόχρονα, έχει λιγότερους εργαζόμενους και περισσότερους συνταξιούχους γεγονός καταστροφικό τόσο για το συνταξιοδοτικό, όσο και για το ΑΕΠ, καθώς επίσης το δημοσιονομικό.

Σε σχέση με μία άλλη πλευρά του δημογραφικού, προφανώς τα νέα επιδόματα γέννησης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν βοηθούν, αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς είναι τεράστια. Για παράδειγμα, τι να κάνουν το παιδί όταν δουλεύουν και οι δύο γονείς; Πώς μπορούν να ζήσουν, όταν δουλεύει μόνο ο ένας; Τα ενοίκια είναι απλησίαστα, τα τρόφιμα επίσης, ενώ οι μισθοί και οι τράπεζες δεν επιτρέπουν τη λήψη δανείου.

Ποιος αντέχει την ακρίβεια στις πάνες και στο βρεφικό γάλα; Τη σχεδόν υποχρεωτική προσφυγή για το παραμικρό στην ιδιωτική υγεία, αφού η δημόσια είναι διαλυμένη; Ή αργότερα, όσο θα μεγαλώνουν τα παιδιά, τα μεγάλα κόστη της υποτίθεται δημόσιας εκπαίδευσης που απαιτεί την πληρωμή φροντιστηρίων;

Προφανώς το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό μας πρόβλημα, ενώ δεν γίνεται ουσιαστικά καμία προσπάθεια να επιλυθεί. Μόνο κατ’ ανάγκη ανακοινώσεις-πυροτεχνήματα που έχουν στην ουσία σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή των Ελλήνων σε άλλα θέματα, όπως «μακριά» από το γάμο των ομοφυλοφίλων που ασφαλώς θα επιβαρύνει το δημογραφικό, με την απαράδεκτη δικαιολογία της ισότητας του γάμου και της ισότητας των φύλων, δια της κατάργησης τους!

Η λύση τώρα που έχει επιλεχθεί από την κυβέρνηση, είναι ξεκάθαρα η νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, καθώς επίσης η εισροή νέων από το Πακιστάν, αφού έτσι αναπληρώνονται οι Έλληνες εργαζόμενοι που λείπουν με πολύ φθηνότερους, πιέζονται οι μισθοί προς τα κάτω ανάλογα με την πτώση της ανταγωνιστικότητας (λόγω της μη διεξαγωγής παραγωγικών επενδύσεων), ενώ η κοινωνία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, μη συνεκτική και εύκολα ελεγχόμενη από τις ολιγαρχικές ελίτ.

Δυστυχώς, αυτού του είδους οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης και αυτών που την καθοδηγούν, δεν γίνονται κατανοητοί από τους Πολίτες, σημειώνοντας πως οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες έχουν επί πλέον αυξημένη εγκληματικότητα, καθώς επίσης πολλά άλλα προβλήματα, όπως είναι γνωστό από τη διεθνή εμπειρία.

Στην Πολωνία, επί παραδείγματι, που το ΑΕΠ είναι μικρότερο από αυτό της Ελλάδας, δίνουν 185 ευρώ το μήνα σε κάθε παιδί μέχρι αυτό να ενηλικιωθεί και να φτάσει 18 ετών.

Εμείς ζητάμε να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα και μάλιστα η «Ελληνική Λύση» προτείνει να δίνονται περισσότερα χρήματα μηνιαίως στις ελληνικές οικογένειες. Τα λεφτά που η κυβέρνηση καταβάλλει στους αλλοδαπούς, θα ήταν καλύτερο να τα δίνει στους Έλληνες. Δεν πρέπει να επιτραπεί η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Ο πρόεδρος του κόμματός μας, κ. Κυριάκος Βελόπουλος, κατέθεσε ερώτηση στους υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας για το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό στη Ζάκυνθο. Ενδιαφερόμαστε για το νησί και θέλουμε να αποζημιωθούν οι πολίτες για τις ζημιές που υπέστησαν…».


Current track

Title

Artist