Current track

Title

Artist

Γιώργος Τσουρουνάκης: «Ο Αρετάκης είναι σε πανικό και άρχισε να συκοφαντεί»

20/12/2022


«Η προσφιλής μέθοδος του κύριου Αρετάκη είναι να συκοφαντεί μέσω του Facebook! Ο άνθρωπος βρίσκεται σε πανικό γιατί η δημοσκόπηση που έγινε για το Δήμο έδειξε πως δεν είναι εκλέξιμος. Αυτό όμως, δεν του δίνει το δικαίωμα να υπαινίσσεται ότι είμαι κακοπληρωτής και ότι έχω χρέη στο Δήμο. Είναι μεγάλο ψέμα. Η κοινωνία μας γνωρίζει όλους. Ας ρωτήσει όσους συνεργάζομαι για το εάν τους οφείλω έστω και ένα ευρώ.

Όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις πέρασαν δύσκολες στιγμές λόγω της χρεοκοπίας της Thomas Cook και τα όσα βιώσαμε με τον κορωνοϊό. Διέθεσα το ξενοδοχείο μου για να φιλοξενηθούν όσοι τουρίστες ασθενούσαν με Covid. Το κράτος έδινε 25 ευρώ για κάθε δωμάτιο, όταν η στολή της εργαζόμενης για να πηγαίνει φαγητό στα δωμάτιά των απομονωμένων τουριστών είχε κόστος 15 ευρώ. Αυτά τα λέω για να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια.

Ο κ. Αρετάκης είναι ένας κοινός συκοφάντης γιατί αυτά που αναφέρει δεν ισχύουν. Δεν οφείλω στο Δήμο και είμαι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα κάνει έναν διακανονισμό, για ένα μικρό ποσό, όπως μας έδινε το δικαίωμα ο Νόμος. Επιστρέφω τη λάσπη που εκτοξεύει ο κ. Αρετάκης εναντίον μου. Αυτός ήταν ένας μεγαλοεργολάβος της σφραγίδας που πλούτισε με ανορθόδοξους τρόπους. Είναι ένας από αυτούς που έβγαλαν πολλά λεφτά από το χρηματιστήριο, τη στιγμή που άλλοι συμπολίτες μας καταστράφηκαν!

Στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο θα τοποθετηθώ και θα παρουσιάσω έγγραφα από τις υπηρεσίες του Δήμου τα οποία δεσμεύομαι πως θα καταθέσω στο προεδρείο.

Αντί να λέει ψέματα ο Δήμαρχος παραπληροφορώντας και παραπλανώντας την κοινή γνώμη, θα ήταν προτιμότερο να μας μιλήσει για τα έργα που δεν έχει κάνει, για τις μελέτες που δεν έχει συντάξει και για τα σκουπίδια που αυτή τη στιγμή είναι στους δρόμους μέσα στις γιορτές, με την ευθύνη να τον βαραίνει αποκλειστικά. Αύξησε κατά 20% την τιμή του νερού, αδιαφορώντας για την κοινωνία και για το γεγονός πως το νερό είναι υφάλμυρο. Προσωπικά κάλυψα τη δική του ανεπάρκεια στο Ναυάγιο και φρόντισα διευθετηθούν οι ελλείψεις, σύμφωνα με τη μελέτη του κύριου Λέκκα. Με κατηγορεί επίσης πως προσέλαβα για φύλακα εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο, όταν γνωρίζει πως την φύλαξη στο Ναυάγιο ανέλαβε ιδιωτική εταιρεία η οποία και έκανε τις προσλήψεις. Συγχαίρω τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο γιατί αντί να κάνει αρπαχτές ή να ψάχνει άλλους τρόπους για να κερδίσει χρήματα, δούλεψε ως φύλακας στο Ναυάγιο για να βγάλει τα προς το ζην. Το δικαίωμα στη δουλειά είναι ιερό και το σέβομαι απολύτως.

Αυτή την περίοδο έχω ανοίξει διάλογο με τους συμπολίτες μου, έχω αναπτύξει ομάδα συνεργατών με την συμμετοχή ειδικών επιστημόνων και μετά τις γιορτές θα είμαι σε θέση να παρουσιάσω το πλάνο μου στους συμπολίτες μας, έτσι ώστε ο καθένας να ενημερωθεί για τις προθέσεις μου και τον σχεδιασμό μας για το Δήμο. Αυτό φοβάται ο κύριος Αρετάκης και άρχισε τις ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις…».


Current track

Title

Artist