Current track

Title

Artist

Γιώργος Τσουρουνάκης: Η πόρτα του Δημάρχου δεν θα κλείσει για κανέναν Ζακυνθινό/ Καλώ και τον κ. Στασινόπουλο νε δηλώσει πως θα είναι άμισθος

13/10/2023


«Σήμερα ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος, που για εμένα αποτέλεσε ένα όμορφο ταξίδι και ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου.

Γνωρίζουμε όλα τα προβλήματα, έχουμε σχεδιάσει συγκεκριμένο πλάνο λύσεων και μέσα από τις πληροφορίες που πήραμε από το διάλογό μας με την κοινωνία, καταρτίσαμε ένα ολοκληρωμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα, το οποίο διαθέτει ήδη πέντε μελέτες για τα βασικά ζητήματα του τόπου μας.

Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός στη Ζάκυνθο που παρουσιάσαμε με ημερίδες τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά την εκλογή μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να αναβαθμίσουμε το νησί μας και να δούμε καλύτερες ημέρες.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την κοινωνία τις τελευταίες ημέρες είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα. Η ανεξαρτησία του ψηφοδελτίου μας είναι δεδομένη και έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Μόνο κόμμα για εμάς είναι η Ζάκυνθος. Τα κόμματα είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας, όμως οι κομματικοί μηχανισμοί δεν έχουν καμία δουλειά στο Δήμο.

Από την πρώτη ημέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, γνωστοποίησα στους συμπολίτες μας πως πάμε να δώσουμε και όχι να πάρουμε. Είχα αποφασίσει από την αρχή να είμαι ένας άμισθος Δήμαρχος, όπως και ο κ. Αρετάκης. Καλώ τον κ. Στασινόπουλο να πράξει και αυτός το ίδιο.

Τα χρήματα θα πηγαίνουν στο Ειδικό Σχολείο Ζακύνθου και θα βοηθούμε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη. Ζούμε σε ένα νησί που παράγει πλούτο και πρέπει να στηρίζουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ο Δήμος είναι ένας τεράστιος φορέας που χρειάζεται πολλούς ανθρώπους να συνδράμουν την επόμενη ημέρα. Όσοι δεν εκλέχθηκαν, ακόμη και από άλλους συνδυασμούς, εμείς θα τους καλέσουμε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Δεν θα κλείσουμε την πόρτα μας σε κανέναν.

Δεσμεύομαι πως σαν Δήμαρχος δεν θα κάθομαι όλη μέρα στο γραφείο, αλλά θα επισκέπτομαι τις γειτονιές και τα χωριά μας. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα γραφεία, αφού είμαι άνθρωπος του μόχθου και αγωνίζομαι.

Θα παίρνω την πληροφορία για το όποιο πρόβλημα κατευθείαν από την κοινωνία και όχι από αυλοκόλακες, που πολλές φορές μεταφέρουν λάθος τα μηνύματα.

Είμαι αποφασισμένος και θα εφαρμόσω την απευθείας επαφή με τους συμπολίτες μου, ώστε να έχουμε την κοινωνική συναίνεση για ό,τι φτιάχνουμε.

Ένας Δήμαρχος πρέπει να δίνει οδηγίες στους τεχνοκράτες μερικές ώρες την ημέρα και στη συνέχεια να είναι έξω.

Κάνω συζητήσεις με όλους γιατί κοινός εχθρός μας είναι τα προβλήματα και θέλουμε το καλό του Δήμου από όποια θέση κι αν μας τάξει ο Ζακυνθινός λαός. Εμείς πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε.

Καλώ τους Ζακυνθινούς να πάνε να ψηφίσουν και να μην αφήσουν σε χέρια άλλων την τύχη τους. Να δουν την πορεία τη δική μας, τα όσα έχουμε προσφέρει σαν άνθρωποι στην κοινωνία και να ενημερωθούν για το πρόγραμμά μας. Ως Δήμαρχος θα είμαι προσιτός για όλους, γιατί έτσι είμαι και στην καθημερινότητά μου…».


Current track

Title

Artist