Current track

Title

Artist

Γιώργος Αναγνωστόπουλος: Η χωματερή του Λαγανά ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής

01/12/2023


«Παραμένει ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τη χωματερή του Λαγανά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες. Έγινε η περίφραξη του χώρου, όμως η μία πόρτα είναι πλέον πεσμένη στο έδαφος.

Πολλές φορές οι κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί και για την ύπαρξη τρωκτικών, όμως ο Δήμος ελάχιστα πράγματα έκανε για να μην υπάρχει αυτή η άθλια εικόνα τόσο το χειμώνα, όσο όμως και το καλοκαίρι. Υπάρχουν αρκετά τουριστικά καταλύματα εκεί και αντιλαμβάνεστε πως τα σχόλια των επισκεπτών είναι αρνητικά.

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

«Το άλλο θέμα στο οποίο θέλω να αναφερθώ είναι οι καταλήψεις στα σχολεία τον περασμένο Οκτώβριο, που προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση.

Αναμφίβολα οι αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας και της μαθητιώσας νεολαίας, είναι δικαιολογημένες. Ο κ. Εισαγγελέας θα έπρεπε ενδεχομένως να ασχοληθεί με άλλα θέματα, από τη στιγμή μάλιστα που δεν προκλήθηκαν ζημιές στα σχολεία.

Θα θέλαμε τα γρήγορα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης σε ζητήματα, όπως είναι η πτώση σοβάδων στο 2ο Δημοτικό, η έλλειψη αλεξικέραυνου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Ρίζας, αλλά και η εισροή υδάτων από την στέγη στο νηπιαγωγείο του Ρομιρίου.

Οι Δικαστικές Αρχές έχουν ενημερωθεί για όλα αυτά από τους γονείς, αλλά και από τον τοπικό Τύπο, συνεπώς πρέπει να παρέμβουν και να κληθούν για εξηγήσεις οι αρμόδιοι».

«ΦΤΩΧΟΣ» Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

«Δεν ξέρω τι περιμένετε να δείτε εσείς, όμως σας λέω πως και φέτος η Ζάκυνθος δεν θα έχει να επιδείξει κάτι διαφορετικό στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της.

Το ίδιο δέντρο θα τοποθετηθεί στην πλατεία Αγίου Μάρκου και στην πλατεία Σολωμού δεν θα υπάρχει τίποτα, που να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Αρκετοί συμπολίτες μας θα πάνε σε άλλα μέρη της Ελλάδας για τα Χριστούγεννα και την τιμητική τους έχουν περιοχές, όπως τα Τρίκαλα και ο Βόλος, που μπορεί να γέμισε λάσπες το προηγούμενο διάστημα, όμως ο Δήμαρχος εκεί καθάρισε τα πάντα».

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

«Παρακολούθησα τη Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος και τα νέα από εκεί είναι θετικά.

Η μέχρι πρότινος διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για παλιότερες προς αυτούς οφειλές και πλέον η νέα διοίκηση κατέβαλλε ήδη τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου.

Μια ομάδα επιχειρηματιών αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΑΠΣ με γεμάτες τσέπες και μέσα στην εβδομάδα δίνουμε έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα Πετρίτη στην Κέρκυρα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι να κερδίσουν, ώστε να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, να συγχαρώ την ομάδα ράγκμπι που έχει δημιουργηθεί στο νησί και να προσθέσω ότι παρά τα εγκαίνια που έγιναν στο γήπεδο του Ρομιρίου για την αυτοπροβολή κάποιων που πήγαν με το κουστούμι, ο χώρος αυτός δεν έχει ακόμη άδεια λειτουργίας και δεν γίνονται αγώνες, παρά μόνο προπονήσεις…».


Current track

Title

Artist