Current track

Title

Artist

Διονύσης Μουζάκης-Μποζώνος: Η «Δύναμη Ελπίδας» έχει πρόγραμμα και για τον αθλητισμό

04/10/2023


«Την προεκλογική περίοδο κυριάρχησε η τοξικότητα και η μαυρίλα, με αποτέλεσμα να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας.

Παρόλα αυτά ο συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» με τον οποίο κατεβαίνω σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ζακυνθίων διοργάνωσε ημερίδες για όλα τα προβλήματα, που απασχολούν την καθημερινότητά μας.

Το βασικό πλεονέκτημα του συνδυασμού μας είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσουρουνάκης, ο οποίος είναι ένας ειλικρινής, καθαρός και αληθινός άνθρωπος.

Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι στον συνδυασμό μας, συμπορευτήκαμε μαζί του για το πρόγραμμα και τις ιδέες του. Υπάρχει ένα κράμα νέων και έμπειρων ανθρώπων.

Η καθαριότητα μπορεί να βελτιωθεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας μας, αφού μέσα στη χειμερινή περίοδο ο όγκος των σκουπιδιών θα είναι μικρότερος και θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε.

Σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις που δόθηκαν για τις πλημμύρες, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ξέρω πολλούς ανθρώπους που καταστράφηκαν. Από κει και πέρα ακούσαμε τον κ. Αρετάκη να μιλάει για ΕΔΕ και ότι θα στείλει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, όμως δεν γνωρίζω κατά πόσον το έχει προχωρήσει.

Εκείνο που μου προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι ο προϊστάμενος της Πρόνοιας αφαίρεσε 20 άτομα από την αρχική λίστα. Κι αν έπρεπε να βγουν περισσότεροι; Στη Ζάκυνθο πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμη για τις κακοκαιρίες.

Στο ερώτημά σας γιατί οι πολίτες να με ψηφίσουν θα απαντήσω ως εξής: Την περίοδο 2011-2014, επί Δημαρχίας Μποζίκη, ήμουν υπεύθυνος αθλητισμού στο Δήμο και μέσα σε 3,5 χρόνια κατασκευάστηκε γήπεδο στη Βολίμα, δόθηκε προς χρήση αυτό της Λιθακιάς, που μέχρι τότε χρησιμοποιούσαν το μισό, και εκεί μπήκε ολλανδικός τάπητας.

Επίσης φτιάχτηκαν γηπεδα 5Χ5 σε Αναφωνήτρια και Κερί, αλλάξαμε συντηρητή στο κεντρικό στάδιο ο οποίος παραμένει μέχρι και σήμερα, η συντήρηση από 5.000 ευρώ μας κόστισε 1.400 ευρώ, εξοικονομήθηκαν χρήματα και για την επισπορά του γηπέδου, ενώ μπήκε και παροχή ύδρευσης στο γήπεδο, διότι βρήκαμε χρέη ύψους 100.000 ευρώ προς τους υδρομεταφορείς.

Αυτά είναι μερικές μόνο από τις παρεμβάσεις που έγιναν, ενώ προχωρήσαμε μελέτη του υπουργείου Αθλητισμού για κλειστό κολυμβητήριο μέσω ΣΔΙΤ, το οποίο δεν κατασκευάστηκε λόγω των περικοπών που έγιναν από τα μνημόνια.

Τέλος, έγιναν τρία τουρνουά 5Χ5 στην πλατεία Σολωμού για τα δημοτικά σχολεία και ένα 3Χ3 στην Παναγούλα, ανακατασκευάστηκε από την Περιφέρεια το γήπεδο στο Ρόιδο και μπήκαν οι βάσεις για το γήπεδο του Αγγερικού. Αν οι συμπολίτες μας με επιλέξουν, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τα έργα στον αθλητισμό…».


Current track

Title

Artist