Current track

Title

Artist

Αναστασία Θεοδόση-Κοντού: Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα

18/05/2023


«Από αυτή την προεκλογική περίοδο, η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες, κρατώ την επαφή με τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με ενημέρωσαν διεξοδικά για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Το ΠΑΣΟΚ έθεσε τις απόψεις του και το σχέδιό του για τα κρίσιμα θέματα και δεν επιδόθηκε σε ένα ψηφοθηρικό κυνήγι, όπως έκαναν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Τα δύο αυτά κόμματα πλειοδότησαν στο ποιος θα δώσει περισσότερα στον κόσμο και μετά τις εκλογές όσα είπαν, είναι βέβαιο πως θα τα ξεχάσουν.

Την ώρα που ο παγκόσμιος οργανισμός Ο.Ο.Σ.Α λέει πως τα εισοδήματα των πολιτών μειώθηκαν κατά 7.5% και πολλοί πολίτες μένουν χωρίς λεφτά από τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα, η ΝΔ επέλεξε μια μη σοβαρή στάση, αφού τάζει αυξήσεις μισθών και μείωση φόρων.

Όλα αυτά τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, για τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής και τη μείωση του ειδικού φόρου καυσίμων. Τάζουν στους πάντες τα πάντα, όμως αντί να τους δίνουν λεφτά, στην ουσία τους παίρνουν.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανύπαρκτος στην αντιπολίτευση και αποτέλεσε τον «μέγα χορηγό» του κ. Μητσοτάκη, που η ιδεολογία του είναι πάντοτε προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων.

Το ΠΑΣΟΚ δεν μπήκε σε μια τέτοια πλειοδοσία, που έχει να κάνει με την παραπλάνηση του κοινού. Αντιθέτως, παρουσιάσαμε ένα εθνικό σχέδιο φορολόγησης των υπερκερδών που έχουν οι τράπεζες, αλλά και οι εταιρείες ενέργειας, ώστε να στηριχθούν οι ασθενέστεροι.

Οι Ζακυνθινοί θυμούνται ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε πολλά έργα στο νησί μας. Επί της διακυβέρνησης του κόμματός μας, οι γονείς μας κατάφεραν να ζήσουν καλύτερα και να δημιουργήσουν την περιουσία τους.

Όταν υπουργός ήταν ο αείμνηστος, Δημήτρης Μαρούδας, έγιναν κομβικά έργα με κυριότερα το αεροδρόμιο, το νοσοκομείο, αλλά και σχολεία. Επίσης, κατασκευάστηκαν μεγάλοι οδικοί άξονες σε όλη την Ελλάδα, όπως και η γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου.

Ο κόσμος πηγαίνοντας στην κάλπη ας μην ξεχάσει την απουσία κρατικής μέριμνας στα Τέμπη, που οδήγησαν στο θάνατο 57 ανθρώπους και που αιτία ήταν οι ηθελημένες-εσκεμμένες παρατάσεις στα έργα που έπρεπε να γίνουν για να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι άκρως ακατάλληλοι για τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για κυβέρνηση ηττημένων και ειδικού σκοπού, ενώ η ΝΔ ενώ στην αρχή έλεγε πως δεν θα πάρει τη διερευνητική εντολή για κυβέρνηση συνεργασίας, τώρα μετατόπισε τη θέση της και υποστηρίζει πως θα το κάνει.

Οι πολίτες δίνοντας ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ, διασφαλίζουν ότι η χώρα θα πάει μπροστά και ότι θα υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του, όπως συνέβαινε με τον ιδρυτή του κόμματός μας Ανδρέα Παπανδρέου…».


Current track

Title

Artist