Current track

Title

Artist

Διονύσης Καρδιανός (Μπούκιος)
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ζακύνθου

Η εκβάθυνση του λιμανιού και η αναβάθμιση του βιολογικού θα έχουν ολοκληρωθεί έως τα μέσα του 2025 / Οι υφυπουργοί που ήταν εδώ είναι υφυπουργοί “κλειδιά”

21/10/2024


 

 

“Στην ερώτηση σας αν είχε κόσμο η εκδήλωση μας έχω να πω μην ακούτε και μην βλέπετε τα γκάλοπ των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας ήταν και είναι γύρω στο 40%.

Στο νησί μας, μπορεί να μην έχουν γίνει τα μεγάλα έργα, όμως με την παρουσία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και εδώ στη Ζάκυνθο του Διονύση Ακτύπη (τα τελευταία πέντε, περίπου, χρόνια) δικαιολογεί αυτή τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου την πρ. Παρασκευή το απόγευμα. Ήταν τόσος πολύ ο κόσμος που κάποιοι, δυστυχώς, έμειναν όρθιοι και το σφάλμα είναι δικό μου που δεν ζήτησα από την δημοτική αρχή να μας παραχωρήσει το δημοτικό θέατρο, στην παραλιακή.

Θα ήθελα και μέσα από την εκπομπή σας να ευχαριστήσω όλες και όλους για την παρουσία τους και να πω ότι δεν ήρθαν και πολλοί (κυρίως η νεολαία της ΟΝΝΕΔ) διότι είναι πολλοί που εργάζονται ακόμα στον τουρισμό.

Νομίζω Γιώργο, επειδή ήσουν παρόν στην εκδήλωση, θα είδες τις προσωπικές σχέσεις που έχω τόσο με το κόμμα (τους κκ Κονταράκη και Νέζη) αλλά και με τους τρεις υφυπουργούς που ήταν στην αίθουσα.

Σας διαβεβαιώνω ότι όλοι αυτοί δεν ήρθαν στη Ζάκυνθο για να δώσουν παράσταση. Και υπόψιν ότι η συγκέντρωση έγινε σε μη προεκλογική περίοδο. Κι επειδή ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έχει πει έως τώρα το κάνει, εθνικές εκλογές θα έχουμε το 2027.

Οπότε δεν μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει ότι προχθές κάναμε προεκλογική συγκέντρωση. Απλά για το νησί μας το νερό έχει μπει στο αυλάκι από την κυβέρνηση.

Η εκβάθυνση του λιμανιού και η αναβάθμιση του βιολογικού θα έχουν ολοκληρωθεί έως τα μέσα του 2025.

Και φυσικά θα πάρουν σειρά και όλα τα άλλα έργα. Οι υφυπουργοί που ήταν εδώ είναι υφυπουργοί “κλειδιά”.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Καρδιανου στον σύνδεσμο που ακολουθεί…

 


Current track

Title

Artist