Current track

Title

Artist

Δημήτρης Γιακουμέλος
Δημοτικός Σύμβουλος Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας»-Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Αντιδημοκρατικές διαδικασίες από τη Δημοτική Αρχή που θυμίζουν τη δικτατορία!/ Τι φοβούνται και απέκλεισαν την Αντιπολίτευση από τη σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο;

18/10/2024


«Κατ’ αρχήν να πω και να ξεκαθαρίσω ότι χαιρετίζουμε την προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης, διότι η έλευση του κλιμακίου με τους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τα προβλήματα του νησιού και εκείνο που εύχομαι είναι να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα.

Από χθες όμως, η δημοκρατία στον τόπο μας έχασε πόντους και μάτωσε! Δεν επετράπη στον συνδυασμό τον δικό μας, αλλά και σε αυτόν του κ. Αρετάκη, να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τα προβλήματα του νησιού μας.

Μπορεί να είμαστε Αντιπολίτευση, αλλά έχουμε αποδείξει πως καταθέτουμε προτάσεις και το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Απορώ με το τι φοβήθηκε ο κ. Στασινόπουλος και δεν άφησε τον κ. Τσουρουνάκη να είναι στην αίθουσα;

Αυτές οι τακτικές είναι αντιδημοκρατικές και θυμίζουν πραγματικά άλλες εποχές! Εκείνες της δικτατορίας!

Ο κ. Βρυώνης που εκπροσωπεί τον πολιτισμό στη Ζάκυνθο, δεν άφησε το 60% των πολιτών του νησιού μας να εκπροσωπηθεί σε αυτή τη σύσκεψη. Το χειρότερο όμως, είναι ότι εκδίδει και ανακοινώσεις η Δημοτική Αρχή με τις οποίες αντί να ζητά συγγνώμη και να αναφέρεται σε μια λανθασμένη εκτίμηση, δυστυχώς μας κουνάει και το δάχτυλο!

Οι άνθρωποι του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Στασινόπουλου μπορούσαν να παρευρεθούν και η Αντιπολίτευση όχι; Αυτοί είχαν πρόσκληση από την κυβέρνηση ή μήπως εκπροσωπούσαν κάποιον φορέα; Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί απλώς να δικαιολογεί τις γκάφες της.

Είναι τραγικό να συμβαίνουν αυτά και να μην τηρούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες. Εμείς λέμε ότι πρέπει να συμμετέχουν όλοι στις συζητήσεις και πιστεύουμε ότι ο Ζακυνθινός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του…».


Current track

Title

Artist