Current track

Title

Artist

Διονύσης Ακτύπης
Βουλευτής Ζακύνθου

Η έλευση του πολυπληθούς κλιμακίου νομίζω ότι είναι μία δικαίωση σε αυτόν τον αγώνα που κάνω πέντε χρόνια τώρα, ακριβώς για να αναδείξω τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας διαχρονικά

15/10/2024


 

 

“Η κυβέρνηση αποφάσισε και δίνει πολλή μεγάλη σημασία στην περιφέρεια και στις τοπικές κοινωνίες. Θεωρούμε, λοιπόν, η πίεση που προσωπικά έχω εφαρμόσει το προηγούμενο διάστημα για το ζήτημα των υποδομών (νερό, αποχέτευση, βιολογικός, Ναυάγιο κ.α.), νομίζω ότι η κυβέρνηση το άκουσε και ξεκινάει αυτή την φάση των επαφών, με τις τοπικές κοινωνίες, από τη Ζάκυνθο.

Νομίζω ότι είναι μία δικαίωση σε αυτόν τον αγώνα που κάνω πέντε χρόνια τώρα, ακριβώς για να αναδείξω τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας, διαχρονικά, και τα οποία πρέπει να λυθούν και πρέπει να τύχει της προτεραιότητας το νησί μας, διότι δεν είναι ένα μικρό νησί των 2.000 με 3.000 κατοίκων που μπορεί να φιλοξενήσει ορισμένο αριθμό επισκεπτών.

Είναι ένα νησί 42.000 μονίμων κατοίκων και ταυτόχρονα το καλοκαίρι γίνεται μία… μεγάλη πόλη με τουλάχιστον 250.000 κατοίκους. Από κει και πέρα γίνεται κατανοητό σε όλους μας, αλλά έγινε κατανοητό και στην κυβέρνηση ότι αυτό το νησί ως πέμπτος τουριστικός προορισμός δεν μπορεί να “πηγαίνει” μόνο του. Πρέπει να φτιάξουμε τις υποδομές μας.

Εκείνο που ζήτησα είναι οι δεσμεύσεις που θα δοθούν και οι στόχοι οι οποίοι θα τεθούν στη Ζάκυνθο, κατά την έλευση όλου αυτού του πολυπληθούς κλιμακίου, θα πρέπει να υλοποιηθούν και να μην μείνουν απλές υποσχέσεις “.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη στον παρακάτω σύνδεσμο…


Current track

Title

Artist