Current track

Title

Artist

Δημήτρης Βερτζάγιας
Εκπρόσωπος Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου

Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι αδιαμφισβήτητη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών/ Να σταματήσουν οι κουβέντες και να δούμε τα έργα που λείπουν από τον τόπο μας

14/10/2024


«Κατ’ αρχήν να πω ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την εκλογική διαδικασία, που έγινε τόσο στις 6, όσο και στις 13 Οκτωβρίου.

Η οργάνωση ήταν εξαιρετική στη Ζάκυνθο από την πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βέρα Λαζένη, τα υπόλοιπα στελέχη μας και τους εθελοντές μας. Ζήσαμε πραγματικά μια υψηλού επιπέδου διαδικασία.

Η επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν αναμενόμενη, αφού από την πρώτη Κυριακή είχε ένα υψηλό ποσοστό που του έδωσε παράσταση νίκης.

Κέρδισε και στις περιοχές της Αττικής, όπου ουσιαστικά οι ψηφοφόροι έστειλαν το μήνυμα ότι ο Χάρης Δούκας πρέπει να ασχοληθεί με τον Δήμο Αθηναίων.

Τώρα ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα που πήρε και το σημαντικό για εμάς είναι να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο η ενότητα στο κόμμα μας, το οποίο πρέπει να γίνει πιο ανοιχτό στην κοινωνία και να μη διοικείται από μια κάστα ανθρώπων.

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί πάντα τον δημοκρατικό πόλο και ούτε το 2021 υπήρξε πρόβλημα ενότητας. Είμαστε πάντα σε μια προοδευτική κατεύθυνση και θεωρώ πως όλα τα στελέχη θα συνδράμουν σε αυτόν τον στόχο, που είναι να γίνουμε ξανά κυβέρνηση.

Εις το εξής πρέπει να εισακούονται από τα κεντρικά οι απόψεις των Νομαρχιακών Επιτροπών και στο πρόσφατο παρελθόν ενημερώσαμε τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για όλα τα κρίσιμα θέματα της Ζακύνθου, όπως είναι το νερό, τα απορρίμματα, ο βιολογικός, αλλά και το Ναυάγιο. Μάλιστα για τα δύο τελευταία ζητήματα έχουν γίνει ήδη ερωτήσεις στη Βουλή.

Βλέπουμε να γίνεται μια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, όμως το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν ενθαρρυντικό για τον τόπο μας. Υπήρχαν λύματα και σκουπίδια, για τα οποία δεν βλέπουμε να προχωρά το εργοστάσιο. Το έργο στην οδό Φιλικών δεν υλοποιήθηκε και γενικότερα υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Με την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου την Πέμπτη ελπίζουμε να δοθούν λύσεις και χρηματοδοτήσεις. Να σταματήσουν οι κουβέντες και να δούμε τα έργα που λείπουν από τον τόπο μας…».


Current track

Title

Artist