Current track

Title

Artist

Διονύσης Τουρκάκης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ζακύνθου

Υλοποιώντας το βασικό μας πρόγραμμα, ξεκινάμε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο από ορκωτό ελεγκτή για την περίοδο 2019-2023 για να μάθουμε κι εμείς αλλά και ο κόσμος τι έχουμε παραλάβει από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΖ

08/10/2024


 

 

“Η δημοτική αρχή είναι ενιαία. Δεν υπάρχει μόνο ο Στασινόπουλος, ο Τουρκάκης. Υπάρχει ο Δήμαρχος, υπάρχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ που είναι για να υπηρετήσουν το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής και να εκτελέσουν τα έργα που χρειάζονται.

Η κα. Καπνίση στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο έθεσε κάποια γενικότερα ζητήματα, όπως την στελέχωση της υπηρεσίας, ότι η Κυβέρνηση δεν δίνει τα απαραίτητα εφόδια και εχέγγυα. Δεν μπορεί η Κυβέρνηση να κάνει τα πάντα. Είμαστε και εμείς εδώ για να παρέμβουμε άμεσα και να κάνουμε τις ενέργειες εκείνες οι οποίες, όποιες δυσκολίες έρχονται να τις αντιμετωπίζουμε. Οι πολίτες δεν μπορεί να περιμένει την Κυβέρνηση να του λύσει τα προβλήματα. Εμείς είμαστε εδώ για του τα λύσουμε.

Υλοποιώντας το βασικό μας πρόγραμμα, ξεκινάμε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο από ορκωτό ελεγκτή για την περίοδο 2019-2023 για να μάθουμε κι εμείς αλλά και ο κόσμος τι έχουμε παραλάβει από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΖ, όπως θα πρέπει να κάνει και η επόμενη διοίκηση από εμάς. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τους επόμενους μήνες. Παράλληλα έχουμε κάνει ανάθεση και για την εσωτερική διαχείριση της δικής μας θητείας. Τα αποτελέσματα θα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας, η οποία είναι υπό κατασκευή”.

 

Ο κ. Τουρκάκης αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, καθώς και σε άλλα θέματα της ΔΕΥΑΖ. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Τουρκάκη στον παρακάτω σύνδεσμο…


Current track

Title

Artist