Current track

Title

Artist

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Υποστελεχωμένη η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και απομονωμένο το νησί σε ό,τι έχει να κάνει με την εγκληματική δραστηριότητα/ Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τα λιγότερα προβλήματα από τα υπόλοιπα κόμματα μετά τις Ευρωεκλογές

03/07/2024


«Καθημερινά αυξάνονται οι δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο τραγικά.

Εμείς, ως Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκρυπτογραφούμε και μεταφέρουμε στη Βουλή την ανησυχία και τα αιτήματα της κοινωνίας, αλλά και των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών.

Στη Ζάκυνθο το χειμώνα υπάρχει ένας αστυνομικός για 500 πολίτες και αυτό είναι μια δυσλειτουργία, με το νησί να είναι απομονωμένο από την άποψη της εγκληματικής δραστηριότητας.

Τώρα για την ενίσχυση με αστυνομικούς που ανακοίνωσε ο Βουλευτής Ζακύνθου, κ. Ακτύπης, μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικολακόπουλο, έχω να πω ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ζητάει εδώ και καιρό την πρόσληψη 50 συνοριοφυλάκων που θα πάνε στο Αεροδρόμιο στη θέση αστυνομικών. Οπότε εδώ έχουμε μια άλλη προσέγγιση.

Επίσης, προσθέτω ότι η κινητοποίηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, απέδωσαν καρπούς και συμβάλλαμε καθοριστικά για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εσωτερικά θέματα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν νομίζω πως τα 87 στελέχη που υπογράφουν ένα κείμενο θέλουν να αμφισβητήσουν τον πρόεδρό μας, κ. Στέφανο Κασσελάκη.

Υπάρχει σε όλα τα κόμματα ένας προβληματισμός από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και μπορώ να πω ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή έχουμε τα λιγότερα προβλήματα στον κομματικό μηχανισμό, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Θα συνεδριάσουν τα Όργανά μας και θα δρομολογηθούν τα πράγματα. Θα βρούμε τον κοινό βηματισμό μας, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να διαδραματίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αντιστοιχεί…».

 


Current track

Title

Artist