Current track

Title

Artist

Γιώργος Μοθωναίος
Πρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ζακύνθου

Οι μηχανικοί της Ζακύνθου δεν κάνουν πολιτική με το θέμα των σχολείων/ Υπάρχει η δυνατότητα για σύνταξη μελετών με ένα μικρό κόστος που αφορά την κάλυψη των εξόδων μας

25/06/2024


«Ο Σύλλογος Μηχανικών Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Ζακύνθου, συμμερίζεται τις αγωνίες των γονέων. Εξάλλου, έχουμε και εμείς παιδιά στα σχολεία και γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι μηχανικοί μπορούν να κάνουν τεχνικές εκθέσεις για την καταλληλότητα ή μη των διδακτηρίων και θέλω να τονίσω σε όλους τους τόνους πως σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε πολιτική.

Προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο και είμαστε στη διάθεση του οποιουδήποτε για να συνεργαστούμε, διότι εκτός όλων των άλλων είμαστε ο θεσμοθετημένος τεχνικός σύμβουλος του κράτους.

Η Πολιτεία εισπράτει πολλά χρήματα από τη Ζάκυνθο, που αποτελεί τον πέμπτο τουριστικό προορισμό της χώρας και πρέπει να μας δώσει όσα χρειάζονται για τα σχολεία μας.

Οι συνάδελφοι μηχανικοί θέλουν να ελέγξουν δωρεάν τα διδακτήρια. Από κει και πέρα, και σε ό,τι αφορά μελέτες, σαφώς και μπορούν να γίνουν από την πλευρά μας με ένα μικρό κόστος. Δεν πάμε να βγάλουμε κέρδος, αλλά να καλυφθούν μόνο τα έξοδα των γραφείων μας…».

 


Current track

Title

Artist