Current track

Title

Artist

Έφη Λάζου
Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου

Οι εκπαιδευτικοί δεν θα ανεχθούμε άλλον εμπαιγμό από τη Δημοτική Αρχή/ Δεν δίνουν άδεια για να κάνουν ελέγχους οι μηχανικοί στα σχολεία και αρνούνται τον διάλογο

25/06/2024


«Ως πρόεδρος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλώνω ότι στηρίζουμε με την παρουσία μας την παράσταση διαμαρτυρίας της Ένωσης Γονέων, γιατί είναι απόλυτα δίκαιη και αφορά την ασφάλεια των κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολείων μας.

Ελπίζαμε ότι με τη νέα Δημοτική Αρχή θα είχαμε δρομολόγηση λύσεων σε κάποια κρίσιμα ζητήματα, όμως διαπιστώνουμε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας την ώρα που εμείς είμαστε εδώ, εκείνος ανέβαινε με τη μηχανή του στο σπίτι του και αυτό για εμένα είναι σκάνδαλο.

Έχουμε στείλει πολλά έγγραφα για να συναντηθούμε και να γίνει ένας διάλογος, αλλά μας αγνοούν. Δεν έχουν να πουν κάτι μπροστά στους γονείς.

Για πρώτη φορά και μετά τη συνέλευση των γονέων, που επιδεικνύουν μια αξιέπαινη δραστηριότητα με τη νέα διοίκηση, έγιναν επισκέψεις από κλιμάκια στα σχολεία και ήρθαν κάποιοι από την Αθήνα.

Από τη μεριά μας υπάρχει θέληση και βούληση για να αγωνιστούμε και τονίζω πως δεν θα δεχθούμε άλλον εμπαιγμό.

Δεν είναι δυνατόν να τους λέμε ότι οι μηχανικοί θέλουν εθελοντικά να κάνουν αυτοψία στα σχολεία και ο Δήμαρχος να μην δίνει άδεια για να λάβει χώρα αυτή η ενέργεια…».

 


Current track

Title

Artist