Current track

Title

Artist

Διονύσης Τουρκάκης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ζακύνθου

Την κριτική αυτή της “Δύναμης Ελπίδας” την δεχόμαστε ως καλοπροαίρετη, είτε είναι είτε όχι – Να είστε σίγουροι ότι θα δοθούν λύσεις και ίσως αυτό να ενοχλεί…

21/06/2024


“Η αντιπολίτευση έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική στην εκάστοτε δημοτική αρχή και στη διοίκηση της ΔΕΥΑΖ. Δεν έχει καμία σχέση το οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργείται στη Ζάκυνθο με την λειτουργία του βιολογικού. Μιλάμε για έναν διαγωνισμό για να αντικατασταθούν τα μηχανήματα του βιολογικού.

Είναι αντικειμενική δυσκολία της ΔΕΥΑΖ να μην έχει προσωπικό εξειδικευμένο. Δεν έχει ΠΕ ή ΤΕ δεν έχει μηχανικούς, μηχανολόγους.

Αν δεν το γνωρίζει ο κ. Τσουρουνάκης (και αναφέρομαι σε αυτόν σαν επικεφαλής του συνδυασμού) πότε ο βιολογικός, εκτός από την εποχή που ήταν Αντιπρόεδρος ο κ. Ζαρκάδης, πότε δεν είχε τα τελευταία επτά – οκτώ χρόνια έναν μόνιμο υπάλληλο με γνώσεις και που μπορεί να ασχοληθεί ενεργά.

Αν θέλουμε να λειτουργήσει ο βιολογικός θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουμε τα μηχανήματα και εν συνεχεία να εξασφαλίσουμε τη καλή λειτουργία.

Είναι λάθος που παλιότερα δεν είχε γίνει ανάθεση σε ιδιώτη. Ούτως ή άλλως πολλές φορές υπήρξε ανάθεση σε ιδιώτη είτε για τη λειτουργία του βιολογικού στον κ. Λαζανα από την Σπάρτη κλπ.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία οργανωμένη λειτουργία του βιολογικού. Θα αναβαθμίσουμε τα μηχανήματα και εν συνεχεία και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα το λειτουργήσει ένας ιδιώτης, όπου αυτή η εταιρεία που θα αναλάβει θα έχει την επίβλεψη της ομαλής του λειτουργίας που θα έχει το απαραίτητο προσωπικό και θα δίνει αποτελέσματα.

Την κριτική αυτή της “Δύναμης Ελπίδας” την δεχόμαστε ως καλοπροαίρετη, είτε είναι είτε όχι. Μπορεί να μας καταλογίζουν ότι έχουμε κακές σκέψεις, όμως αυτό είναι στα πλαίσια της πολιτικής.

Εμείς όμως ήρθαμε εδώ για να δώσουμε λύσεις οι οποίες θα φανούν από του χρόνου. Να είστε σίγουροι ότι θα δοθούν λύσεις και ίσως αυτό να ενοχλεί. Οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα από τα αποτελέσματα”.

 


Current track

Title

Artist