Current track

Title

Artist

Νίκος Βαρδακαστάνης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 2ου ΓΕΛ Παναγούλας

Έκλεισε μια πολύχρονη θητεία μου στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων από το νηπιαγωγείο έως και το Λύκειο, την Ένωση Γονέων Ζακύνθου & την Ομοσπονδία Ενώσεων Ιονίων Νήσων

21/06/2024


“Υπάρχει μία μείωση τουριστών συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το σημαντικό δεν είναι αυτό. Είναι το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Ευρώπη με αποτέλεσμα και οι τουρίστες που έρχονται στο νησί μας να μην έχουν χρήματα για να χαλάσουν. Οπότε, οι περισσότεροι, περιορίζονται στο οικονομικό πακέτο που έχουν πληρώσει από την χώρα τους και περιλαμβάνει την διαμονή και διατροφή τους, την ασφαλιστική κάλυψη και κάποια tour στο νησί.

Ένα πρόβλημα, λοιπόν, είναι αυτό. Το άλλο και πιο σοβαρό είναι η ακρίβεια. Δεν μπορεί πχ η αγορά της ντομάτας να έχει φτάσει στα ύψη. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε όλους τους κλάδους που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Με τον Δήμαρχο αλλά και γενικότερα με την δημοτική αρχή έχουμε ανοίξει έναν κύκλο συνεργασίας με σκοπό να βελτιώσουμε τα προβλήματα που μας ταλανίζουν χρόνια τώρα. Έχουμε φτιάξει ένα χρονοδιάγραμμα (όσον αφορά το νερό και την καθημερινότητα), βεβαίως εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε όλοι.

Πρέπει να συνεργαστούμε και μεις, οι επιχειρηματίες, με τις τοπικές αρχές προτείνοντας και βοηθώντας για το καλό του τόπου μας. Και ο Βουλευτής μας βοηθά πάρα πολύ και διεκδικεί, καθημερινά, στα υπουργεία ο,τι μπορεί για το νησί μας.

Σε ότι αφορά τώρα την αποφοίτηση της κόρης μου από το Λύκειο της Παναγούλας αυτό σήμανε, ταυτόχρονα, και το κλείσιμο μιας πολύχρονης θητείας μου στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων από το νηπιαγωγείο έως και χθες, την Ένωση Γονέων Ζακύνθου, την Ομοσπονδία Ενώσεων Ιονίων Νήσων.

Έβαλα και γω το λιθαράκι μου, έκανα τον αγώνα μου και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για τα 12.000 παιδιά της Ζακύνθου και εννοείται και του παιδιού μου. Βεβαίως έχω κάνει αρκετά λάθη, όμως έχουν γίνει και πολλά πράγματα ενώ εκκρεμούν και πολλά άλλα”.


Current track

Title

Artist