Current track

Title

Artist

Χρήστος Κοτούλιας
Συγγενής ασθενούς

Άψογη η συμπεριφορά των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο Ζακύνθου/ Τα νέα παιδιά να μην παρατάνε τους γονείς τους στα ιδρύματα αλλά να τους αγαπάνε

04/06/2024


«Επειδή κατά καιρούς πολλά λέγονται για το Νοσοκομείο Ζακύνθου, βγαίνω στην εκπομπή σας για να πω αυτά που έζησα εγώ.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τα όσα έχουν κάνει μέχρι στιγμής για τον άρρωστο πατέρα μου, ο οποίος έχει καρκίνο στο ουροποιητικό του σύστημα και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Η συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του, είναι άψογη και αυτοί οι άνθρωποι θεωρώ πως είναι «σωτήρες» και αποτελούν την ψυχή του νοσοκομείου.

Οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τραγικές και μην ακούτε διάφορους που βγαίνουν και λένε για προσλήψεις. Αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς και ο κάθε Ζακυνθινός μπορεί να διαπιστώσει με τα μάτια του τα όσα υποστηρίζω.

Επειδή έζησα μια ζωή μέσα στην παραβατικότητα κατά το παρελθόν, θέλω να δώσω μια συμβουλή στα νέα παιδιά: Να είσαστε πάντα κοντά στους γονείς σας και να τους κλείσετε εσείς τα μάτια. Μην τους παρατάτε στα ιδρύματα, γιατί είναι αυτοί που σας μεγάλωσαν και σας στάθηκαν στα δύσκολα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γιατρούς, Χρήστο Σταυρίδη, Άκη Στήθο, και Μάκη Στήνιο, όπως επίσης τον Τάκη και την Μαρία Μαλαπέτσα, τον Ντένη Γιακουμέλο και την Ευγενία, την Αγγελική και τον Ντίνο Πήλικα, τον Φώτη, τον Σταύρο Μπάκα, αλλά και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Γιώργο Κωνσταντίνου, για την συμπαράσταση…».

 


Current track

Title

Artist