Current track

Title

Artist

Καταγγελία ακροατών για τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα

Ο Δήμος δεν παίρνει τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα από Ρομίρι και Χαλικερό/ Τηλεφωνούμε στους αρμοδίους και δεν γίνεται τίποτα

28/05/2024


«Ονομάζομαι Άννα και βγαίνω στην εκπομπή σας για να πω ότι πάνω από 15 ημέρες δεν έχει περάσει όχημα του Δήμου για να πάρει τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα, αλλά όταν αυτό συμβαίνει πάλι δεν σταματούν.

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Γιακουμέλο, και δεν μου έδωσε μεγάλη σημασία όταν του ανέφερα το πρόβλημα. Μου απάντησε απλά «ναι εντάξει».

Θέλω να πω ότι οι Ζακυνθινοί ψήφισαν μια νέα Δημοτική Αρχή για να επιλυθούν κάποια θέματα. Ούτε επί Δημαρχίας Νικήτα Αρετάκη δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού την προηγούμενη τετραετία γινόταν δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα για τα ανακυκλώσιμα.

Τώρα πλέον μετά από τόσες ημέρες, υπάρχουν και πολλά σκουπίδια στο σημείο, αφού οι πολίτες θεωρούν πως από τη στιγμή που δεν μαζεύεται η ανακύκλωση μπορούν εκεί να πετούν και οτιδήποτε άλλο…».

…………………………………………………………….

«Λέγομαι Σέλληνας και αποφάσισα να παρέμβω στην εκπομπή σας, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να εισακουστεί η φωνή μου.

Μένω στην περιοχή του Χαλικερού και έχω κάδο για τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Για πολλά χρόνια όμως, δεν τα παίρνουν και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και τώρα, αν και πίστευα πως κάτι θα άλλαζε.

Είμαι πρώην εργαζόμενος στον ΦΟΔΣΑ και ουδέποτε στο παρελθόν το νησί είχε τόσο κακή εικόνα με τα σκουπίδια. Στην ηλικία που είμαι (82 ετών) δεν έχω τη δυνατότητα να μεταφέρω τα απορρίμματα σε άλλα πιο κεντρικά σημεία. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει…».

 


Current track

Title

Artist