Current track

Title

Artist

Άκης Μαρμαράς
Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Καλαμακίου

Η ασυδοσία που υπάρχει με τα σκουπίδια στο Καλαμάκι και κυρίως από τους επιχειρηματίες θα πρέπει να σταματήσει

20/05/2024


“Πριν λίγες ημέρες ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Καλαμάκι πήγε και πέταξε δίπλα και έξω από τους δύο κάδους πολλά χαρτοκιβωτια από ποτά και μία μεγάλη μαύρη σακούλα απορριμμάτων γεμάτη με μπουκάλια μπύρας (είχαν λήξει) χωρίς να τον νοιάξει ποιος θα τα μαζέψει κι αν αυτό είναι μία άσχημη εικόνα για το τουριστικό χωριό μας.

Πέρασαν οι υπάλληλοι στην ανακύκλωση, πήραν τα χαρτοκουτα, όμως δεν μπορούσαν να πάρουν τα μπουκάλια. Τελικά τα πήρα εγώ, διότι δεν ήταν ωραία εικόνα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Δήμος έχει τα προβλήματα του και εμείς, το έχουμε πει, θα στηρίξουμε όσο μπορούμε. Τη νοοτροπία όμως του κόσμου δεν μπορούμε να την αλλάξουμε τόσο εύκολα.

Βγάλαμε λοιπόν αυτό το χαρτί στο οποίο ανακοινώνουμε στους κατοίκους, αλλά και στους επιχειρηματίες του χωριού τις αποφάσεις που πήραμε για τα σκουπίδια, την άγρα πελατών, τις πινακίδες στα πεζοδρόμια κ.α. γιατί επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτό το χωριό. Και εύχομαι το παράδειγμα το δικό μας να το ακολουθήσουν κι άλλες κοινότητες.

Η ασυδοσία που υπάρχει με τα σκουπίδια και κυρίως από τους επιχειρηματίες θα πρέπει να σταματήσει.

Από σήμερα το απόγευμα εγώ, μαζί με τον Πρόεδρο, Χρήστο Κοντονή και το μέλος της Κοινότητας, Διονύση Στραβοπόδη θα ξεκινήσουμε να μοιράζουμε το χαρτί αυτό σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και τις οικίες του Καλαμακίου. Για αρχή θα ξεκινήσουμε με τις επιχειρήσεις και μετά στους κατοίκους.

Εμείς θα είμαστε κάθετοι σε όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που βγάλαμε και είμαστε διατεθειμένοι να “κυνηγήσουμε” κάθε παρανομία βλέπουμε. Ειλικρινά δεν μας νοιάζει αν γίνουμε “κακοί” με κάποιους. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η καλή εικόνα του χωριού μας”.


Current track

Title

Artist