Current track

Title

Artist

Κωνσταντίνος Πέττας
Δημοτικός Σύμβουλος Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας»

Η πολιτεία οφείλει να στελεχώσει με προσωπικό τα σώματα ασφαλείας στη Ζάκυνθο/ Συμπολίτευση και αντιπολίτευση να διεκδικήσουμε από κοινού τη χερσαία ζώνη του λιμένα

16/05/2024


«Ο Δήμαρχος, κ. Στασινόπουλος, κατά τη διάρκεια των Δημοτικών Συμβουλίων προσπαθεί με επικοινωνιακό τρόπο να δίνει απαντήσεις στα θέματα που του θέτουμε και μάλιστα πολλές φορές καταφέρεται εναντίον των συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας».

Στην τελευταία συνεδρίαση ένα από τα κυριότερα ζητήματα που θίξαμε, ήταν το γεγονός πως οι παραγωγοί της Λαϊκής Αγοράς δεν μπορούν να δουλέψουν, λόγω της παρουσίας των Ρομά. Πολλές επίσης είναι και οι καταγγελίες που γίνονται από κατοίκους που μένουν ακριβώς απέναντι από τη μαρίνα.

Τόσο το Λιμενικό Ταμείο που έχει την ευθύνη, όσο όμως και ο Δήμος της Ζακύνθου, πρέπει να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Να μπει μια εταιρεία σεκιούριτι για τη φύλαξη του χώρου.

Γνωρίζουμε πως στη Ζάκυνθο είναι υποστελεχωμένες οι υπηρεσίες του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας. Η Πολιτεία οφείλει να τις ενισχύσει με προσωπικό και να γίνονται έλεγχοι στο λιμάνι της Κυλλήνης για να μην έρχονται εδώ άνθρωποι που πιθανόν θέλουν να προβούν σε έκνομες δραστηριότητες.

Να σεβαστεί το κράτος τη Ζάκυνθο, που καταβάλλει φόρους και είναι ο πέμπτος τουριστικός προορισμός της χώρας. Αν χρειαστεί να βγει μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να πάμε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μαζί με τη Δημοτική Αρχή στα υπουργεία για να πετύχουμε λύσεις.

Ο συνδυασμός μας, εξάλλου, έχει ζητήσει να διεκδικήσουμε τη χερσαία ζώνη του λιμένα για να μπορεί ο Δήμος να παρεμβαίνει.

Οι υποδομές μας είναι ελλιπείς. Δίνουμε πίστωση χρόνου στη νέα Δημοτική Αρχή, ωστόσο πρέπει να ξεδιπλωθεί και το όποιο όραμα υπάρχει για τον τόπο μας…».

 


Current track

Title

Artist