Current track

Title

Artist

Σπύρος Μαυρίας
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πλάνου "Το Τσιλιβί"

“Σας περιμένουμε την Παρασκευή 19 Απριλίου (21:00 στο νέο θέατρο) στην ομιλία μας «Άλλη είδα άλλη μου δώσανε»”

12/04/2024


Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Πλάνου «Το Τσιλιβί» ανεβάζει την ομιλία του Σπύρου Οδυσ. Μαυρία «Άλλη είδα άλλη μου δώσανε» για μία και μόνο παράσταση, την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στις 21:00 στο νέο δημοτικό θέατρο Ζακύνθου. Μαζί τους θα είναι και το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου, «Αντώνης Μιλάνος».

Για την εκδήλωση αυτή, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ζάκυνθος” ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Μαυρίας.

“Ο λόγος που ανεβάζουμε και πάλι την ομιλία είναι διότι μας το ζητά ο κόσμος. Τους άρεσε τόσο πολύ. Επίσης, υπάρχει κόσμος που δεν ήρθε την Καθαρά Δευτέρα και θέλει να την δει τώρα.

Έτσι, ζητήσαμε το νέο θέατρο και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού αλλά και τον δικό μας Αντιδήμαρχο (Καθαριότητας) τον Νίκο Γιακουμέλο, ο οποίος έβαλε κι αυτός το χεράκι του.

Η ομιλία θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 του μήνα στις 9 το βράδυ και την κάνουμε Παρασκευή διότι δεν ήταν ελεύθερο το θέατρο το Σαββατοκύριακο.

Θα παρακαλέσω τον κόσμο να κλείσει θέσεις διότι η ζήτηση είναι πολλή μεγάλη και δυστυχώς οι θέσεις συγκεκριμένες.

Μαζί μας θα είναι και το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου μας, «Αντώνης Μιλάνος» με το μικρό και το μεγάλο τμήμα και θα παρουσιάσουν τοπικούς, παραδοσιακούς,χορούς.

Την ομιλία την έγραψα πέρυσι τον Ιούνιο και είναι βασισμένη πάνω σε μία ιδέα που μου έδωσε ο χοροδιδασκαλος μας, Νίκος Αρβανιτάκης. Συνδέω τη σάτιρα, τους γάμους που γίνονταν από συνοικέσιο και τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα με τις σύγχρονες συνήθειες. Παντρεύω το παραδοσιακό σκαρτσοφολι με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Το κινητό τηλέφωνο και το ίντερνετ.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους ηθοποιούς που με ανέχτηκαν τους πέντε (5) τελευταίους μήνες, με την παραξενια μου, με τις φωνές μου για να βγάλουμε αυτό που παρακολούθησαν οι χιλιάδες θεατές την Καθαρά Δευτέρα. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τους Αντώνη Γιακουμέλο, Γιάννη Αβούρη, Σπύρο Γιακουμέλο, Γιώργο Στραβοπόδη, Τάκη Παπαδάτο, Κώστα Τσιόλη, Φώτη Μάσκο, Νίκο Βόσσο, Παναγιώτη Μαυρία και Κωνσταντίνο Βρυώνη. Επίσης και την υποβολεα μας την Μαρία Αυγουστίνου”.


Current track

Title

Artist