Current track

Title

Artist

Πέτρος Σταμίρης
Πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Δημητρίου

“Εύχομαι να τελειώσουν όλα εδώ και επιτέλους αυτά τα παιδάκια μετά από τόση ταλαιπωρία να βρουν την ηρεμία τους”

09/04/2024


Για τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στον Άγιο Δημήτριο της Ζακύνθου μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ζάκυνθος” ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας, Πέτρος Σταμίρης.

“Η μητέρα έχει μία κοινωνική συμπεριφορά πάρα πολλή καλή. Είχε κάνει μία προσπάθεια για να κάνει ένα παιδί όμως δεν τα κατάφερε. Έτσι με τον Δημήτρη (ο άνδρας της που αυτοκτόνησε) αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Τελικά επειδή ήταν τα δύο αδέρφια, πήραν και τα δύο. Ήρθε μία επιτροπή για να ελέγξει το περιβάλλον της οικογένειας αλλά και του χωριού. Ο Δημήτρης ήταν νοικοκύρης και όλα αυτά έπαιξαν ρόλο για να δωθεί η κηδεμονία.

Όμως ο Δημήτρης πριν 12 ημέρες αυτοκτόνησε. Ακούστηκαν πολλά κουτσομπολιά. Ο καθένας έλεγε τη γνώμη του γιατί αυτοκτόνησε. Πολλοί έλεγαν ότι για όλα φταίει ο πρώην εργοδότης του, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν τον ενόχλησε ποτέ ούτε του μπήκε πρόστιμο 60.000€ όπως λένε.

Και τώρα εμφανίστηκε αυτό το περιστατικό. Η μητέρα ανέβαζε φωτογραφίες στο Facebook με τα παιδιά σε διακοπές, στη θάλασσα, στο σχολείο δεν είχε ακουστεί κάτι. Γενικώς η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Εύχομαι να τελειώσουν όλα εδώ και επιτέλους αυτά τα παιδάκια μετά από τόση ταλαιπωρία να βρουν την ηρεμία τους. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορούν αυτά τα πράγματα στη συγκεκριμένη οικογένεια. Από τη στιγμή που έγιναν και καταδικάστηκε η Γιωργία θα πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει αν θέλει αυτά τα παιδιά, αφού έκανε τόσο αγώνα για να τα αποκτήσει ή να τα αφήσει να πάνε σε άλλη οικογένεια και να είναι καλά αυτά τα παιδιά.

Ότι βλέπουμε πρέπει να τα προλαβαίνουμε. Αν ο Δημήτρης μίλαγε σε 2-3 δικούς του ανθρώπους ίσως να μην είχε φτάσει στην αυτοκτονία. Σε ότι αφορά τη γειτόνισσα που άκουσε τον μικρό και πήρε στο “Χαμόγελο του Παιδιού” έχω να πω τούτο. Μπράβο της και συγχαρητήρια!!!”.


Current track

Title

Artist