Current track

Title

Artist

Διονύσης Καρδιανός (Μπούκιος)
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ζακύνθου

Η Νέα Δημοκρατία ήταν συσπειρωμένη και τώρα είναι ακόμα περισσότερο

01/04/2024


Για την πρόσφατη πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης κατά της Κυβέρνησης, αλλά και για τις επικείμενες ευρωεκλογές μίλησε ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ζακύνθου, Διονύσης Καρδιανός (Μπούκιος).

“Πότε στα χρονικά της πολιτικής όταν υπήρξε πρόταση δυσπιστίας να πέσει η Κυβέρνηση και δεν ήταν δυνατόν να πέσει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ασχολούμαι με την πολιτική από δώδεκα (12) ετών. Ας μου πει κάποιος, ποια είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί αυτή την ώρα και την επόμενη εξαετία, επταετία να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Εγώ δεν βλέπω…

Βέβαια, η πρόταση μομφής ήτο για ένα γεγονός που μας έχει όλους καταστεναχωρήσει, αλλά μην ξεχνάτε από την ημέρα της τραγωδίας έως σήμερα ποια είναι η συμπεριφορά του κρατικού μηχανισμού.

Σε ότι αφορά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, όπως δεν επηρέασε η τραγωδία των Τεμπών τις Εθνικές εκλογές του προηγούμενου Ιουνίου 2023 έτσι πιστεύω ότι δεν θα επηρεάσει τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Υπάρχει περίπτωση οι Έλληνες να απεμπολισουν μήτε για ένα δευτερόλεπτο το τι έχει πετύχει η 5ετια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Η Νέα Δημοκρατία ήταν συσπειρωμένη και τώρα είναι ακόμα περισσότερο (με τα τελευταία γεγονότα) και να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανείς στην οδό Πειραιώς που να αμφισβητεί την ηγεμονία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι έχω την ελπίδα με τη νέα δημοτική αρχή ότι κάποια πράγματα θα διορθωθούν. Μην περιμένουμε θαύματα από τη μία στιγμή στην άλλη. Όμως κάποια πάνε προς διόρθωση”.


Current track

Title

Artist